Protectie saltea impermeabila

Nu ai gasit tot timpul cea mai buna protectie saltea impermeabila, mai ieftina si mai durabila, care sa nu se deterioreze la primele spalari, nu-i problema!

Vestea cea buna vine mai jos:

Doar in luna aceasta. Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!

Cea mai buna protectie saltea impermeabila?

Cand vine vorba sa alegem cea mai buna protectie saltea impermeabila din bumbac 100% cu poliuretan, mai ieftina, mai placuta la pipait, care sa nu miroasa ca marfurile chinezesti ieftine si nici sa nu cedeze dupa primele utilizari, sa fie si rezistenta la spalare la temperaturi inalte, intotdeauna cel mai sigur examen pe care il putem face, este sa mirosim si sa simtim cum se prezinta materialul la pipait. 

Sa turnam apoi un lichid de proba, sa tragem un pic si de material, ca sa nu fie lipsit de elasticitate si sa verificam daca partea impermeabila acopera toata suprafata saltelei si nu lasa marginile neprotejate.

Cand am decis, cu multi ani in urma sa folosesc protectie de saltea sub cearceafuri, am descoperit ca si mirosul din dormitor s-a schimbat. Efectiv nu-mi dadusem seama ca transpiratia din timpul somnului trece prin cearceaf si se impregneaza in saltele definitiv.

Chiar daca este absolut logic ca acest miros persista, de vreme ce a patruns in saltea, imediat dupa ce faci, sa zicem, curatenia de primavara si schimbi si cearceafurile, aerul din dormitor, improspatat temporar, devine iarasi greoi si invechit, daca nu gasesti o cale sa speli si saltelele. iar asta se simte cel mai bine cand te asezi pe pat, iar mirosul acumulat in ele iese si se amesteca cu aerul din dormitor.

Odata ce ai saltele curate, dar acoperi cu aceste protectii de bumbac cu poliuretan, vei descoperi ca in dormitorul tau este un aer mult mai placut.

Pe langa asta, durata de viata a saltelei creste semnificativ.

Protectia de saltea pe care si noi o folosim

Protectie saltea impermeabila la oferta

-25%

Cea mai buna oferta de protectie saltea impermeabila simti ca este atunci cand toata familia recunoaste ca a dormit excelent si n-a mai simtit mirosul de invechit sau mirosul de transpiratie impregnat in saltea si-n aerul din dormitor.

Toate promotiile la protectia impermeabila  le facem cu singurul scop de a te incuraja sa le incerci si sa ne spui daca esti multumit/a de somnul tau si de economia pe care o faci, prelungind viata saltelelor…

Pe langa protectie impermeabila, ar merge si

Afișez 1 - 3 din 12 rezultate

Ce te intereseaza la o protectie impermeabila de saltea pe care o folosesti?

Daca-ti rapesti un minut sa ne spui ce te preocupa in mod special la protectia de saltea, la prosoapele si textilele pe care le folosesti in hotelul, pensiunea  sau locuinta ta, poate ca vei descoperi ca si noi ne-am gandit la aceleasi lucruri, atunci cand am devenit producatori de textile pentru oameni chibzuiti.

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Alana Smith

„Cautam cele mai bune prosoape si niste protectii de saltea impermeabile din bumbac, la cel mai mic pret, asa cum facem toti si am descoperit-o pe Geta Baicu. Acum cumpar tot ce ofera ea, pentru ca gandeste exact ca mine si este un om, nu doar chibzuit, ci si grijuliu fata de tot ce o inconjoara”

Ioana Ruxandra

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Jason Collard

Distribuim protectii de saltea impermeabile in toata tara!

Cere detalii

Ne gasesti usor

Adresa

Bucuresti, Blv. Dimitrie Cantemir,
Nr. 21, Sector 4

Contact

+4 0734 189 935
contact@textile-horecagbs.ro

Programul de lucru al magazinului din D. Cantemir

L-V:  09.00 – 18.00
S: 10.00 – 12.00

Intra in contact cu noi