Prosoape

Nu ai gasit tot timpul cele mai bune prosoape, mai ieftine si mai durabile, care sa nu se dezintegreze dupa primele spalari, nu-i problema!

Vestea cea buna vine mai jos:

Doar in luna aceasta. Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!

Cele mai bune prosoape?

Cand vine vorba sa te bucuri de cele mai bune prosoape de bumbac, mai ieftine, mai placute la pipait, care sa nu se dezintegreze dupa numai cateva spalari si sa reziste la temperaturi inalte, intotdeauna cel mai sigur examen pe care poti sa-l faci, este un pipait.

Poate ca ai testat si prosoape de hotel in hotelurile de lux pe la care te-ai cazat si ai simtit ceva special la atingere. Ei, bine, acelea erau foarte dense si grele, daca le-ai observat cu atentie si asta se intampla datorita texturii dese lucrate pe masini speciale. Acest gen de prosoape de bumbac ne plac si noua cel mai mult si am cautat sa aducem in Romania.

Ce-ar fi ca dupa experienta asta cu pipairea si dupa ce vei descoperi cat sunt de rezistente la spalari multiple sa ne scrii daca am avut dreptate cand ti-am spus ca vindem doar ceea ce si noi folosim.

Garantam ca sunt cele mai bune prosoape la acest pret mic.

Ne preocupam tot mai mult sa aducem si prosoape colorate in culori vii sau culori speciale de diferite marimi, de aceea parerea ta este foarte importanta pentru noi.

Prosoapele pe care si noi le folosim

Prosoape la oferta

-25%

Cea mai buna oferta de prosoape este atunci cand nu incerci sa scapi de o marfa, oferind cel mai mic pret pentru ceva ce nu se vinde.

Toate promotiile la prosoape le facem cu singurul scop de a te incuraja sa le incerci si sa ne spui daca esti multumit/a…

Pe langa prosoape, clientii au ales si

Afișez 1 - 3 din 4 rezultate

Ce te intereseaza la prosoapele pe care le folosesti?

Daca-ti rapesti un minut sa ne spui ce te preocupa in mod special la prosoapele si textilele pe care le folosesti in hotelul, pensiunea  sau locuinta ta, poate ca vei descoperi ca si noi ne-am gandit la aceleasi lucruri, atunci cand am devenit producatori de textile pentru oameni chibzuiti.

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Alana Smith

„Cautam cele mai bune prosoape si niste protectii de saltea impermeabile din bumbac, la cel mai mic pret, asa cum facem toti si am descoperit-o pe Geta Baicu. Acum cumpar tot ce ofera ea, pentru ca gandeste exact ca mine si este un om, nu doar chibzuit, ci si grijuliu fata de tot ce o inconjoara”

Ioana Ruxandra

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Jason Collard

Distribuim prosoape de bumbac in toata tara!

Cere detalii

Ne gasesti usor

Adresa

Bucuresti, Blv. Dimitrie Cantemir,
Nr. 21, Sector 4

Contact

+4 0734 189 935
contact@textile-horecagbs.ro

Program de lucru

L-V:  10.00 – 18.00
S: 10.00 – 12.00

Intra in contact cu noi