Pilote

Nu ai gasit tot timpul cele mai bune pilote, mai ieftine si mai durabile, care sa nu se adune in cocoloase sau sa se dezintegreze dupa primele spalari, nu-i problema!

Vestea cea buna vine mai jos:

Doar in luna aceasta. Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!

Cele mai bune pilote?

Cand vine vorba sa ne bucuram de cele mai bune pilote de bumbac cu microfibra, mai ieftine, mai calduroase, care sa nu se cocoloseasca dupa primele spalari, dar sa reziste la temperaturi inalte, intotdeauna cel mai sigur examen pe care-l putem face, este, de regula, un pipait.

Poate ca ai auzit de economia de spatiu si de bani pe care o fac oamenii chibzuiti care-si cumpara pilote de patru anotimpuri?

Acest gen de pilote de patru anotimpuri ne plac si noua cel mai mult, de aceea am cautat sa le fabricam in Romania.

Ce-ar fi ca dupa experienta asta cu pipairea si dupa ce vei descoperi cat sunt de rezistente la spalari multiple sa ne spui daca am avut dreptate cand ti-am spus ca vindem doar ceea ce si noi folosim.

Tot ce putem sa-ti garantam este ca sunt cele mai bune pilote la acest pret mic.

Pilotele in care si noi ne invelim

Afișez toate cele 2 rezultate

Pilote la oferta

-25%

Cele mai bune oferte de pilote le vom considera pe acelea pentru care nu regretam ca am fost atrasi de cel mai mic pret si apoi am descoperit ca nu a fost niciun chilipir.

Toate promotiile la pilote le facem cu singurul scop de a te incuraja sa le incerci si sa fii atat de multumit/a, incat sa le spui si altora sa cumpere numai de la noi…

Ce te intereseaza la pilotele pe care le folosesti?

Daca-ti rapesti un minut sa ne spui ce te preocupa in mod special la pilotele si textilele pe care le folosesti in hotelul, pensiunea  sau locuinta ta, poate ca vei descoperi ca si noi ne-am gandit la aceleasi lucruri, atunci cand am devenit producatori de textile pentru oameni chibzuiti.

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Alana Smith

„Cautam cele mai bune prosoape si niste protectii de saltea impermeabile din bumbac, la cel mai mic pret, asa cum facem toti si am descoperit-o pe Geta Baicu. Acum cumpar tot ce ofera ea, pentru ca gandeste exact ca mine si este un om, nu doar chibzuit, ci si grijuliu fata de tot ce o inconjoara”

Ioana Ruxandra

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Jason Collard

Distribuim pilote in toata tara!

Cere detalii

Ne gasesti usor

Adresa

Bucuresti, Blv. Dimitrie Cantemir,
Nr. 21, Sector 4

Contact

+4 0734 189 935
contact@textile-horecagbs.ro

Program de lucru

L-V:  10.00 – 18.00
S: 10.00 – 12.00

Intra in contact cu noi