Perne

Nu ai gasit inca cele mai bune perne, mai ieftine si mai durabile, care sa nu se turteasca ireversibil dupa primele purtari, nu-i problema!

Vestea cea buna vine mai jos:

Doar in luna aceasta. Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!

Cele mai bune perne?

Cand vine vorba sa ne bucuram de somn pe cele mai bune perne, sa stim ca nu se batatoresc dupa primele nopti si ca-si vor reveni la forma la care le-am cumparat din magazinul de textile, nu prea avem cum sa stim care sunt secretele, ca sa nu ne pacalim, decat dupa ce am patit-o.

Perne de hotel, perne de casa, nici nu stim prea bine cu ce difera unele de altele, pentru ca nu am avut ocazia sa invatam ce inseamna pentru sanatate o pozitie cat mai corecta de somn si nici cum sa verificam calitatea.

Nici nu ne punem intrebarea daca am dormit bine sau nu, pentru ca nu avem studii de ergonomie si nici cu ce sa comparam, de aceea putem doar sa ne imaginam cum ar fi cele mai bune perne pe care sa nu transpiram ca pe celelalte si sa nu ne odihnim.

Cred ca stiai ca pernele trebuie sa fie mai grele, ca sa nu se turteasca si sa te trezesti cu gatul intepenit, pentru ca gatul are si el nevoie de sustinere in timpul somnului, cand nu ne mai controlam muschii… 

Bunicii nostri se foloseau empiric de mai multe perne pentru a dormi sanatos, de aceea ei aveau si perne mari si perne mici, cu care completau golurile fiziologice si reuseau sa doarma mai odihniti, pentru a putea munci din greu a doua zi.

Ceea ce s-a schimbat intre timp este ca ne-am decis sa fabricam si protectii de perna din bumbac cu poliuretan, de vreme ce suntem si producatori de protectii de pat din acelasi material special, iar asta schimba povestea si vei vedea de ce, daca citesti la sectiunea despre protectii de perna.

Ce-ar fi ca dupa experienta asta cu nopti mai odihnitoare si dupa ce vei descoperi cat sunt de rezistente pernele de  la purtat si la spalari multiple, sa ne scrii daca am avut dreptate cand ti-am spus ca nu vindem ceva ce noi n-am folosi. 

De aceea iti si garantam ca sunt cele mai odihnitoare si sanatoase perne cu microfibra raportat la acest pret mic.

Pernele pe care si noi ne odihnim

Afișez toate cele 2 rezultate

Perne la oferta

-25%

Cele mai bune oferte de perne le vom considera pe acelea pentru care nu regretam ca am fost atrasi de cel mai mic pret si apoi am descoperit ca nu a fost niciun chilipir.

Toate promotiile la perne le facem cu singurul scop de a te incuraja sa le incerci si sa fii atat de multumit/a, incat sa le spui si altora sa cumpere numai de la noi…

Ce te intereseaza la pernele pe care le folosesti?

Daca-ti rapesti un minut sa ne spui ce te preocupa in mod special la pernele si textilele pe care le folosesti in hotelul, pensiunea  sau locuinta ta, poate ca vei descoperi ca si noi ne-am gandit la aceleasi lucruri, atunci cand am devenit producatori de perne si alte textile pentru oameni chibzuiti.

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Alana Smith

„Cautam cele mai bune prosoape si niste protectii de saltea impermeabile din bumbac, la cel mai mic pret, asa cum facem toti si am descoperit-o pe Geta Baicu. Acum cumpar tot ce ofera ea, pentru ca gandeste exact ca mine si este un om, nu doar chibzuit, ci si grijuliu fata de tot ce o inconjoara”

Ioana Ruxandra

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Jason Collard

Distribuim perne in toata tara!

Cere detalii

Ne gasesti usor

Adresa

Bucuresti, Blv. Dimitrie Cantemir,
Nr. 21, Sector 4

Contact

+4 0734 189 935
contact@textile-horecagbs.ro

Program de lucru

L-V:  10.00 – 18.00
S: 10.00 – 12.00

Intra in contact cu noi