Masti de protectie din bumbac

Nu ai gasit cele mai bune masti de protectie din bumbac refolosibile sau de unica folosinta, mai ieftine si mai durabile, care sa poata fi refolosite dupa spalare la temnperaturi mari, nu-i problema!

Vestea cea buna vine mai jos:

Doar in luna aceasta. Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!

Cele mai bune masti de protectie din bumbac?

Cele mai bune masti de protectie din bumbac refolosibile, cand vine vorba sa ne salvam de inhalarea virusurilor COVID 19 sau alte virusuri respiratorii din atmosfera, sunt cele dublate si colorate si-ti voi explica de ce. 

Pentru ca cele mai ieftine masti de protectie de unica folosinta au ajuns la halucinanta suma de 5 lei/ bucata, noi, cei de la Saga Professional Import 2002 am considerat ca merita efortul de a ne chinui sa producem in Romania o varianta de masti de protectie de “avarie”, in sensul ca macar sa ne protejam familia cumva.

Cu ocazia asta am descoperit cat de migaloase sunt si ca nu e deloc usor sa produci masti in doua straturi, realizate manual, pentru ca se lucreaza foarte greu, daca vrei sa arate si bine cand le porti pe strada.

Prin urmare am zis sa te ajutam asa:

1. Chiar daca cele mai bune masti sunt cele de unica folosinta, varianta cu masti colorate din bumbac in doua straturi te ajuta sa-ti salvezi banii, pentru ca nu-i mai arunci zilnic la gunoi, ci trebuie sa fii doar cu grija cum manevrezi mastile cand le aduci in casa si le pui in apa clocotita, dupa care le poti calca pentru sterilizare;

2. Ideea de a folosi masti colorate este nu doar estetica si la moda, ci si sanatoasa, pentru ca nu vei incurca mastile intre ele cu ceilalti membri ai familiei;

3. Fiecare masca de protectie permite inlocuirea elasticului, daca acesta va ceda la un moment dat dupa atatea calcari;

Ceea ce-ti garantam noi este ca nu se vor deteriora asa curand si chiar vei face economie.

Ne preocupa sa ne spui daca oamenii iti vor zambi, cand te vor vedea cu masca colorata diferit de a lor.

Masti de protectie colorate, pe care si noi le folosim

Prosoape la oferta

-25%

Cea mai buna oferta de prosoape este atunci cand nu incerci sa scapi de o marfa, oferind cel mai mic pret pentru ceva ce nu se vinde.

Toate promotiile la prosoape le facem cu singurul scop de a te incuraja sa le incerci si sa ne spui daca esti multumit/a…

Pe langa masti de protectie, clientii au ales si

Afișez 1 - 3 din 4 rezultate

Ce te intereseaza la mastile pe care le folosesti?

Daca-ti rapesti un minut sa ne spui ce te preocupa in mod special la mastile si textilele pe care le folosesti in hotelul, pensiunea  sau locuinta ta, poate ca vei descoperi ca si noi ne-am gandit la aceleasi lucruri, atunci cand am devenit producatori de textile pentru oameni chibzuiti.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Alana Smith

“Cautam cele mai bune prosoape si niste protectii de saltea impermeabile din bumbac, la cel mai mic pret, asa cum facem toti si am descoperit-o pe Geta Baicu. Acum cumpar tot ce ofera ea, pentru ca gandeste exact ca mine si este un om, nu doar chibzuit, ci si grijuliu fata de tot ce o inconjoara”

Ioana Ruxandra

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Jason Collard

Distribuim prosoape de bumbac in toata tara!

Cere detalii

Ne gasesti usor

Adresa

Bucuresti, Blv. Dimitrie Cantemir,
Nr. 21, Sector 4

Contact

+4 0734 189 935
contact@textile-horecagbs.ro

Program de lucru

L-V:  10.00 – 18.00
S: 10.00 – 12.00

Intra in contact cu noi