Lenjerii de pat

Nu ai gasit tot timpul cele mai bune lenjerii de pat din bumbac, mai ieftine si mai durabile, care sa nu se rareasca dupa primele spalari, nu-i problema!

Vestea cea buna vine mai jos:

Doar in luna aceasta. Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!

Cele mai bune lenjerii de pat din bumbac?

Cand vine vorba sa-ti bucuri familia sau oaspetii din pensiune sau hotel cu cele mai bune lenjerii de pat din bumbac, dar sa fie mai ieftine, mai placute la pipait, fara sa se uzeze dupa numai cateva spalari si sa fie si rezistente la temperaturi inalte, intotdeauna trebuie sa verifici daca ceea ce scrie pe ambalaj este si in pachet. 

Nu toate magazinele online de textile au grija de marfa pe care o vand, cearceaful sa fie 100% bumbac, dimensiunile sa fie corecte si sa nu intre la apa.

Iar faptul ca descoperi dupa spalarea cearcefurilor ca dimensiunile nu mai corespund, nu te face mai multumit ca a scris asta cu litere mici pe eticheta sau pe ambalaj.

Daca mai descoperi in timp ca materialul se si scamoseaza, asta chiar ti-ar pune capac.

Ce-ar fi ca, dupa experienta cu lenjeriile de pat din bumbac pe care ti le livram sa ne spui daca a meritat sa te punem in garda cu toate aceste lucruri de urmarit?

Lenjerii de pat pe care si noi le folosim

Lenjerii de pat la oferta

-25%

Cea mai buna oferta de lenjerii de pat este atunci cand cauti cel mai mic pret, dar descoperi ca lejeriile au fost mult peste asteptari.

Toate promotiile la lenjerii de pat le facem cu singurul scop de a te incuraja sa le incerci si sa ne spui daca esti multumit/a…

Pe langa lenjerii de pat, te-ai putea bucura si de

Afișez toate cele 4 rezultate

Ce te intereseaza la lenjeriile de pat pe care le folosesti?

Daca-ti rapesti un minut sa ne spui ce te preocupa in mod special la lenjeriile de pat, la prosoapele si textilele pe care le folosesti in hotelul, pensiunea  sau locuinta ta, poate ca vei descoperi ca si noi ne-am gandit la aceleasi lucruri, atunci cand am devenit producatori de lenjerii de pat pentru oameni chibzuiti.

7 + 2 =

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Alana Smith

„Cautam cele mai bune prosoape, la cel mai mic pret si niste protectii de saltea impermeabile din bumbac, care sa nu fie sintetice, asa cum vrem toti si am descoperit-o pe Geta Baicu. Acum cumpar tot ce ofera ea, pentru ca gandeste ca mine si este un om, nu doar chibzuit, ci si grijuliu fata de experienta pe care o ai cu produsele pe care le fabrica aici in Romania”

Ioana Ruxandra

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Jason Collard

Distribuim lenjerii de pat in toata tara!

Cere detalii

Ne gasesti usor

Adresa

Bucuresti, Blv. Dimitrie Cantemir,
Nr. 21, Sector 4

Contact

+4 0734 189 935
contact@textile-horecagbs.ro

Program de lucru

L-V:  10.00 – 18.00
S: 10.00 – 12.00

Intra in contact cu noi