Producatori de textile HORECA din Bucuresti, Romania

Daca te consideri o persoana chibzuita, atunci noi suntem acei producatori de tehtile HORECA din Bucuresti, Romania, care incearca sa te ajute exact cu acele produse ieftine si durabile, fara sa ai batai de cap si sa arunci banii pe fereastra.

Vestea cea buna vine mai jos:

Daca ne spui ce iti trebuie, iti vom arata cum sa faci economie si sa traiesti in confort

Ce ne-a facut sa devenim producatori de textile HORECA?

Cred ca nu exagerez cand spun ca 90% dintre afaceri se lanseaza din frustrare.

Fiecaruia dintre noi ne vine randul sa ne enervam, mai ales cand cautam cate ceva pe piata si nu gasim la un pret decent si in conditii tehnice corespunzatoare si spunem: „-Ce, astea-s produse? La pretul asta? Eu le faceam mai bine si mai ieftine!” 

Nu ti s-a intamplat?

Textilele pe care si noi le folosim

Afișez toate cele 2 rezultate

Perne la oferta

-25%

Cele mai bune oferte de perne le vom considera pe acelea pentru care nu regretam ca am fost atrasi de cel mai mic pret si apoi am descoperit ca nu a fost niciun chilipir.

Toate promotiile la perne le facem cu singurul scop de a te incuraja sa le incerci si sa fii atat de multumit/a, incat sa le spui si altora sa cumpere numai de la noi…

Ce te intereseaza la pernele pe care le folosesti?

Daca-ti rapesti un minut sa ne spui ce te preocupa in mod special la pernele si textilele pe care le folosesti in hotelul, pensiunea  sau locuinta ta, poate ca vei descoperi ca si noi ne-am gandit la aceleasi lucruri, atunci cand am devenit producatori de perne si alte textile pentru oameni chibzuiti.

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Alana Smith

„Cautam cele mai bune prosoape si niste protectii de saltea impermeabile din bumbac, la cel mai mic pret, asa cum facem toti si am descoperit-o pe Geta Baicu. Acum cumpar tot ce ofera ea, pentru ca gandeste exact ca mine si este un om, nu doar chibzuit, ci si grijuliu fata de tot ce o inconjoara”

Ioana Ruxandra

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu dui volutpat, suscipit ipsum ut, gravida nisl. Phasellus in ante laoreet, bibendum dolor ac, auctor ligula.”

Jason Collard

Distribuim perne in toata tara!

Cere detalii

Ne gasesti usor

Adresa

Bucuresti, Blv. Dimitrie Cantemir,
Nr. 21, Sector 4

Contact

+4 0734 189 935
contact@textile-horecagbs.ro

Program de lucru

L-V:  10.00 – 18.00
S: 10.00 – 12.00

Intra in contact cu noi